FAQ

1. SIAPAKAH YANG PERLU MENGGUNAKAN VIMAX?

Orang yang sudah mula menunjukkan tanda mati pucuk (tidak cukup keras) ketika berjimak bersama pasangan sahnya.
Cepat keluar air mati dan pancutan tidak cukup laju.
Tiada mood ketika bersama.
Semua lelaki yang inginkan tubuh badan dan senjata kekal sihat.
2. APAKAH FAEDAH LAIN VIMAX?

Dapat menambah pemanjangan dan pembesaran zakar ( pengambilan mestilah 3 – 6 bulan) * keputusan setiap individu adalah berbeza-beza.
STAMINA – Memberi tenaga dan kecergasan ketika berjimak atau pun kerja seharian seperti bersukan dan sebagainya.
3. APAKAH KESAN SAMPINGAN VIMAX?

TIADA KESAN SAMPINGAN, namun bagi sesetengah pengguna akan merasa pening (2-3 hari), ini adalah biasa kerana herba vimax mengepam darah kepada salurdarah zakar untuk melancarkan perjalanan darah serta menambahkan ketegangannya. AWAS jika anda PESAKIT JANTUNG ATAU DARAH TINGGI . Anda haruslah berhati-hati. Pastikan tekanan darah anda stabil terlebih dahulu sebelum mengambilnya. Jika pesakit ini merasa was-was, sila jangan ambil pemakanan vimax. Cuba separuh pil atau tinggalkan. Berbincanglah dengan doktor.
Selain daripada itu, Vimax adalah selamat dimakan.
4. ADAKAH HASILNYA KEKAL?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil PIL-PIL VIMAX kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci.. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.

5. BAGAIMANA CARA GUNA VIMAX ?
Anda harus makan sehari sebiji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan, ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks).

Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30 biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kebanyakan produk keluaran dari jenama lain.

6. APAKAH BAHAN DALAM VIMAX?
Vimax Herbs adalah adunan khas herba botanikal gred farmaseutikal untuk meningkatkan daya seksual lelaki.

Vimax Herbs mengandungi Muira Puama (balsam), Velvet, Ginkgo biloba (leaf), Damiana (leaf), Cayenne (fruit), Oats (entire plant), Avena sativa, Ginseng (root), Panax Ginseng, Caltrop (fruit) Tribulus terrestris.

Lain-lain bahan:

cellulise, vegetable stearate dan silica. TIDAK mengandungi , wheat gluten, soy protein, corn, milk/diary, sodium, pemanis, pewarna tiruan, pengawet dan perasa.

7. ADAKAH VIMAX BERI KESAN SAMPINGAN?
Tidak, tiada kesan sampingan akan di alami. Vimax Herbs adalah herba dan makanan semulajadi, ia boleh diambil tanpa sebarang preskripsi dari doktor.

8. BERAPA LAMA HARUS SAYA AMALKAN VIMAX?
Kami syorkan anda guna sekurang-kurangnya 3-6 botol untuk keputusan yang maksima. Anda akan rasai secara optimum kesan-kesan herba yang dirumus khusus ini.

Seperti mana yang kita ketahui, herba memang bertindak secara perlahan-lahan dan semulajadi. Tidak seperti kebanyakan produk yang bertindak secara serta-merta. Biar lambat asal berkesan dan selamat. Anda pasti akan teruja dengan hasilnya nanti.

9. BERAPA LAMA PRODUK AKAN TIBA?
Setiap pesanan akan diproses dalam masa 24 jam berkerja. Pesanan yang ditempah akan diterima dalam masa 3 hari bekerja. Kami menggunakan khidmat Poslaju Malaysia. Anda boleh menyemak status terkini penghantaran di laman web ini.

10. ADAKAH BUNGKUSANNYA SULIT DAN PERIBADI?
Ya. semua bungkusan adalah rahsia dan peribadi. Kami membalut bungkusan dengan baik sekali. Tiada seorang pun akan tahu isi kandungan produk.

Team Vimax Malaysia

Vimax Malaysia Original

Official Website: www.vimaxmalaysia.my
Facebook: www.facebook.com/vimaxmalaysia.my
Email: vimaxbytes@gmail.com
H/P: 013 2244 684 (Team VimaxMalaysia.my)
WhatsApp: 013 2244 684