Cara Mudah Pembelian Vimax Malaysia Original

VIMAX MALAYSIA D.jpg ds

Click Gambar Diatas Untuk Order Sekarang!

Vimax telah menjadi perbualan hangat di serata asia termasuk seluruh perosok Malaysia setelah vimax berjaya menyelesaikan pelbagai masalah dalam hubungan suami isteri sejak 6 tahun di dalam pasaran vimax di malaysia. Syabas! sekarang vimax original dari kami terus mendapat kepercayaan dari pelanggan tanpa ragu ragu dan selamat digunakan.Kami Team Vimax Malaysia terus menerus mendapat permintaan yang begitu banyak bagi mengekal kan pasaran vimax original di malaysia dari sebarang campur tangan vimax tiruan yang sedang hangat bergiat sekadar untuk mendapatkan keuntungan semata mata tanpa pedulikan kesan sampingan dalam jangka masa panjang . Kami Team Vimax Malaysia amat berterima kasih ke atas kepercayaan anda kepada Team Vimax Malaysia memandangkan begitu banyak indivindu lain atau syarikat yang mendakwa sebagai pengedar vimax original tapi hakikatnya tiruan malah tetap bersaing bersama kami di pasaran vimax malaysia.

Untuk COD atau BYHAND boleh terus call kami area KL dan set time ,kami mempunyai posman persendirian untuk penghantaran Vimax area KL in 24hours.

Pembelian Vimax Original boleh Di Buat 24jam melalui CDM MACHINE (CIMB/MAYBANK ) atau SECARA ONLINE ( CIMBCLICKS@MAYBANK2U ) .

Selepas bank-in , untuk pembelian secara manual CDM (CASH DEPOSIT MACHINE) sms “PAID” kepada no tertera untuk dapatkan butiran yang diperlukan oleh kami , kepada pembelian online boleh terus ikuti langkah yang disediakan di bahagian tempahan .

Setiap pembelian akan di pos serta merta bergantung pada waktu bekerja dan waktu operasi POS LAJU . Tracking number setiap order customer akan diberi atas permintaan sahaja.

Disini kami sertakan cara mudah bagi pembeli yang tidak mempunyai kad kredit , paypal, cimb clicks atau maybank2u iaitu dengan cara sms dan bankin secara manual di CDM MACHINE ( CASH DEPOSIT MACHINE ) :

Jika mengalami sebarang masalah atau pertanyaan boleh menghubungi kami di talian tertera . Jangan bimbang segala akan kami beress kan untuk anda .

Team Vimax Malaysia

Vimax Malaysia Original

Official Website: www.vimaxmalaysia.my
Facebook: www.facebook.com/vimaxmalaysia.my
Email: suriavimaxsales@gmail.com
H/P: 019 674 4495 (Team VimaxMalaysia.my)
WhatsApp: 019 674 4495

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *